Bass Brothers AS er en av Norges aller største leverandører på bilstereo til både privat- og bedriftsmarked.

På vår adresse i Fosnavåg i Møre og Romsdal har vi kontor, verksted og lager – hvor vi administrerer, pakker og sender produkter til vår kundemasse landet over.

I løpet av våren 2023 samler vi hele driften i større og langt mer tilrettelagte lokaler. I forbindelse med ferdigstilling og flytting vil fysisk butikk i Kjøpmannsgata 7 Fosnavåg stenges permanent f.o.m januar 2023. Nettbutikken og øvrig drift vil gå som normalt under hele denne perioden. Som eksklusiv importør og distributør på en rekke merker i Norge kan vi tilby et svært bredt utvalg av populære produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vårt fokus er utelukkende på bilstereo, noe som lar oss bygge en helt unik spesialkompetanse på området. Denne kompetansen kommer deg som kunde til gode både i form av helt enestående bilstereo-løsninger og overlegen kundesupport.

Bass Brothers AS er norsk importør og distributør av merkene Match, Helix, Brax, GAS, Bass Habit, DLS, Hammer Tech, Auto-Connect, Option og ACV.

b

Vi legger vår stolthet i å opprettholde raskest mulig levering og er derfor avhengig av umiddelbar tilgang på hele vårt sortiment. Ved våre lokaler i Fosnavåg finner du derfor et av Norges aller største bilstereolager, både i form av utvalg og fysisk størrelse. Vi pakker og sender nettordrer 5 dager i uken og tilbyr alltid GRATIS FRAKT.

Bass Brothers AS er eid av Frode Sævik som har mangeårig fartstid innen bilstereobransjen. Helt siden 1994 har han jobbet aktivt med produktsammensetninger, oppbygging av stereoanlegg, montering av stereoprodukter og salg. Videre har Sævik gode relasjoner til produsentene ute i verdensmarkedet og deltar aktivt på messer og samlinger hvor bilstereoleverandører og produsenter samles.

Erfarne ansatte med spesialkompetanse på bilstereo i kombinasjon med produkter i særklasse, har gjort at Bass Brothers også skiller seg ut som utvikler og produsent av helt unike bilstereoløsninger. Løsninger som vekker oppmerksomhet og etterspørsel både nasjonalt og internasjonalt. Dette la seg være bilmerketilpasset lydoppgradering, plug&play-kabelsett eller produktsammensetninger som markedet ellers ikke kan tilby.

Broomguiden-referanse: 100329365

Kontakt

Sted

  • Adresse Kjøpmannsgata 7
    6090 FOSNAVÅG
  • KommuneHerøy
  • FylkeMøre og Romsdal
  • LandNorge