Metallsøker AS er eneforhandler i Norge av kvalitets metallsøkere fra de ledende merkene Minelab og Garrett.

Den som leter den finner, heter det. Og det gjelder i aller høyeste grad dersom du leter med en metallsøker. Bruker man litt tid på hobbyen så man blir jevnlig belønnet med spennende funn, også i edle metaller. Funnraten øker etter hvert som man blir flinkere med detektoren, og en annen ting som hjelper er å gjøre litt "hjemmelekser" med å lese litt lokalhistorie osv.

Bruk f.eks. vinteren til å lese deg opp på litt lokalhistorie, f.eks. ved hjelp av bygdebøker, søk på internett etc., og du vil finne steder med bedre funnpotensiale enn tilfeldig valgte steder. Vet du at det har vært stor aktivitet for mange hundre år siden på et sted, så blir det jo også mer spennende å gå der.

b

Masse spennende å finne!
Mange mennesker som ikke har kjennskap til denne hobbyen tror kanskje at det ikke er så mye spennende å finne med en metalldetektor? Der tar de helt feil... Du vil bli overrasket over hvor mye mynter, smykker og andre spennende ting fra fortiden som ligger rett under våre føtter på jorder, i skogen, på strender osv.

Daglig gjøres det utrolig flotte og spennende funn i Norge, mye av det er flere hundre år gamle sølvmynter, smykker i sølv og gull, medalonger, muskettkuler, blyplomber osv. Listen er lang, og det er alltid like spennende når metallsøkeren gir et godt signal.

Du finner oss på www.metallsoker.no

Broomguiden-referanse: 100330194

Kontakt

Sted

  • Adresse Havnegaten 33
    3080 HOLMESTRAND
  • KommuneHolmestrand
  • FylkeVestfold
  • LandNorge