Heidal Rafting tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for små og store grupper. Ta kontakt om du planlegger sommerferie, firmatur, skoleavslutning eller tur med vennegjengen.

Hos oss får dere morsomme og spennende opplevelser i trygge rammer. Som eneste selskap i Sjoa tilbyr vi rom med eget toalett og bad.

b

Vi har et bredt utvalg av raftingturer, og garantert noe som passer deg og din gruppe. Bli med på morroa i verdenskjente Sjoa!
RAFTINGTURER

Skulle du ønske noe mer enn rafting, så tilbyr vi andre aktiviteter i tillegg. Elvebrett, juving, via ferrata, brupendling og tauaktiviteter.
AKTIVITETER

Spektakulær klatresti hvor natur, utsikt og mestringsfølelse står i fokus.
LES MER

Ferie med barna, skoletur, firmatur eller teambuilding? Vi tilbyr våre gjester full pakke med overnatting, aktiviteter, og selvsagt god hjemmelaget mat.
PAKKETURER

Sjoa Gjestehus er basen til Heidal Rafting. Med dette kan vi tilby meget bra overnatting og mat. Vi ligger naturskjønt til i rolige omgivelser mellom elvene Sjoa og Gudbrandsdalslågen. Sjoa Gjestehus er opprinnelig en gård fra 1200-tallet, og vi tilbyr overnatting og fasiliteter av god standard, enten du velger familiehytter eller dobbeltrom. For de som ønsker enklere overnattingstilbud har vi både lavvo og lafta gapahuker med kort avstand til sanitæranlegget.

Alle våre rom og hytter har egne bad, og er eneste raftingselskap langs Sjoa elva som tilbyr dette.

 
Tilbudskode Broom10 for 10% rabatt på aktiviteter!

Broomguiden-referanse: 100331823

Kontakt

Sted

  • Adresse Åmotsvegen 79
    2670 OTTA
  • KommuneSel
  • FylkeOppland
  • LandNorge