Vi er et firma som har spesialisert oss på matforedling, bearbeiding og oppbevaring av kjøtt, fisk, bær, frukt etc.

I nettbutikken og vår butikk på Saltrød finner du vakuumpakkere som forlenger holdbarheten på dine matvarer, kraftige kjøttkverner, pølsestappere, oppskjærsmaskiner og sopp / mat tørkere. Dette er produkter av høy kvalitet levert av anerkjente Italienske produsenter og alle våre vakuumposer er uten BPA.

Vakuumposene fra Magic Vac er også godkjent for Sous Vide. Vi har et godt utvalg slik at du kan velge den modellen som passer ditt behov. Derfor leverer vi både til private husholdninger, jaktlag, slaktere, cateringvirksomhet, kantiner etc.

Mange av våre produkter er kåret til best i test på kvalitet og holdbarhet, testene er utført av anerkjente Norske Jaktblader.

Alle våre produkter får vi direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd. Våre 2 hovedleverandører er de anerkjente Italienske firmaene Tre Spade og Flaem Nuova Magic Vac. Varene leverer vi via postordre og selger fra vår butikk på Saltrød, Kystveien 702.

Vårt mål er at kunden skal få sine varer raskest mulig og derfor skal alle ordre være sendt innen 1-3 virkedager. Selvsagt har vi også eget service- og delelager til alle maskiner vi forhandler. Alt servicearbeid som utføres på utstyr kjøpt av oss, uansett alder, er gratis. Du betaler kun for de delene som blir brukt.

Når det gjelder våre vakuumpakkere og kjøttkverner som vi nå har solgt i mer enn 19 år har vi utvidet garantien ytterligere. De har vist seg å være så pålitelige at vi har innført 10-års garanti på disse. Det vil si at vi dekker deler og service-arbeid i 10 år. (For vakuumpakkere dekkes ikke slitedeler som pakninger og sveiselister. For kjøttkverner dekkes ikke slitedeler som kniver og hullplater.)

Vi skal være best på garanti og service. Vi har til enhver tid komplett varelager.


Broomguiden-referanse: 100330196

Kontakt

Sted

  • Adresse Kystveien 708
    4815 SALTRØD
  • KommuneArendal
  • FylkeAust-Agder
  • LandNorge