Import av din drømmebil
Når du bestiller din bil hos oss er du sikret å få akkurat den bilen du ønsker deg til avtalt pris, uansett merke og modell.

Vi spesialiserer oss på å tilfredsstille akkurat dine bilønsker, og det aller meste er mulig å få tak i. Det er bare å skrive ønskeliste! Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-mail for et hyggelig og uforpliktende tilbud.

Dekk og felger
Vi er merkeuavhengige og skaffer de fleste dekkmerker, men lagerfører Nokian, Continental, Dunlop, Hankook, Nexen og Nankang sommerdekk samt hovedsaklig Nokian vinterdekk. Gateslicks og driftedekk lagerføres i utvalgte dimensjoner, ta kontakt for priser!

Lettmetallfelger og komplette pakker leveres etter kundens ønske. Lavprofil er vår spesialitet, og vi har maskiner beregnet for montering av slike krevende dekk uten å skade felgene. Se våre dekk- og felgsider for priser. Alle priser er ferdig montert, alt inkludert.

Vi tilbyr også dekkhotell inkludert hjulskift fra kun kr 500,- pr sesong. Alle hjul lagres selvfølgelig innendørs (ikke i container) og er fullt forsikret.

Lobster Trailers
Vi forhandler Lobster Trailers, et nytt og spennende tilhengermerke produsert i Norge. Her settes design, brukervennlige løsninger og topp materialvalg i fokus. En moderne tilhenger!

Chiptuning
Vi har norsk agentur på chiptuning fra Wimmer Rennsporttechnik - et meget velrenommért tysk firma med lang erfaring fra motorsport. Her er kvaliteten i høysetet, og hver enkelt bil får spesialtilpasset motorstyringen etter bilens eksakte data og kundens ønsker. Gi din bil en vitamininnsprøytning!

Deler og utstyr
Vi skaffer alt av originaldeler til Audi/VW til meget gunstige priser, og lagerfører det mest aktuelle. Vi leverer også mye utgåtte deler fra VW Classic / Audi Tradition som ikke kan skaffes via Møller. Et utvalg tuningdeler tilbys også. Sortimentet er under konstant utvidelse, ta gjerne kontakt hvis det er noe du trenger.

bilde

Broomguiden-referanse: 100329566

Kontakt

Sted

  • Adresse Lyngvegen 17
    2636 ØYER
  • KommuneØyer
  • FylkeOppland
  • LandNorge