Signmaker 
er en av landets eldste og mest erfarne produsenter innen dekor og foliering av bil.

Vi garanterer dette!

Vi har siden etableringen i 1994 levert bil  til tusenvis av fornøyde kunder og kan vise til mange betydelige referanser inkludert privatpersoner og bedrifter. Signmaker betyr kvalitet gjennom kompetanse og materialvalg. Dessverre er det mange ufaglærte "røvere" i vår bransje, noe vi sliter med. Følgelig er det vanskelig å sammenlikne priser fordi prisen er svært avhengig av hvorledes jobben gjøres og folietype.

1. Om ikke grunnarbeidet er gjort 100% vil folien senere eksempelvis løsne...
2. Dropper man å ettervarme vil folien etterhvert "slippe". Det kan komme måneder etter at jobben er gjort.

Vi tilbyr to forskjellige typer foliering av din bil:

Standard Wrap
Her folieres bilen din slik de fleste ”profesjonelle” gjør det i markedet, med greit resultat. Arbeidet tar ca 2,5 dager (med to mann) på normal bil.

SignMaker Premium Wrap
Ønsker du et overlegent perfekt reultat bør jobben gjøres slik at folien brettes enda lenger inn i kanter, inn døråpning osv.

Mange deler bør videre demonteres for å oppnå godt resultat. Hvor mye av bilen som må plukkes ned er svært avgjørende ikke bare for resultat, men selvfølgelig også pris. Demontasje er forskjellig fra bil til bil, og vi vet hva som må til av lykter, dørhåndtak, lister osv.

Vi bruker normalt 3,5 dager på premium helfoliering på en slik bil (med to mann). Uansett må jobben gjøres skikkelig, og en seriøs leverandør vil også ta saklige reklamasjoner uten bråk!

Nyhet: Transparent beskyttelsesfolie.
Trolig er det ingen andre leverandører som har større erfaring enn oss i forhold til transparent beskyttelsesfolie på bil. Moderne vannbasert billakk er sårbar for steinsprut, og transparent beskyttelsesfilm vil bevare bilen din på en langt bedre måte enn noen annen form for beskyttelse.
Kontakt oss for pris til din bil om du vil ta vare på denne.

BILFOLIERING , ELLER HELFOLIERING AV BIL – EN KUNST!
Foliering av bil er for tiden meget populært, og SIGNMAKER er en av landets største aktører innen helfoliering. Bilfoliering er en smakssak, -noen helfolierer bilen, -andre folierer bare deler av bilen.
Det finnes tusenvis av folier for bil i alle slags farger og kvaliteter.
Helfoliering av bil er en kunst, og vi kjenner kun til fire montører i Norge som kan foliere en bil heltprofesjonelt. Vi har en av disse som hovedansvarlig for all foliering av bil hos oss. Alle leveranser assisteres og kontroleres av denne montasjelederen, og de vanskeligste jobbene gjør han selv.

Vinyl på bil har en rekke fordeler.
Vinyl på bil sikrer bilen bedre mot riper på lakken og mekanisk slitasje. Når biltapen fjernes vil man tilnærmet ha en ny bil. Noen folierer sin bil fordi de ønsker annen farge eller design, andre folierer fordi de vil beskytte bilen sin med folie for å bevare den. Folie på leasingbil er meget populært fordi mange har brent seg kraftig på høye reparasjonsregninger på småskader og riper fra bilforhandlere etter tilbakelevering av leasingbil.
Fjerning av biltape kan være lett, men også vanskelig avhengig av hvilken biltape som er benyttet.

Solfilm på vinduer.
Solfilm på vinduer gir ikke bare bilen et kulere utseende, men senker temperaturen betydelig om sommeren. Vi har konkurransedyktige priser på forskjellige folietyper.

     

Broomguiden-referanse: 100327818

Kontakt

Sted

  • Adresse Kakkelovnskroken 2
    0954 Oslo
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge