Tornes Turbusser er en velkjent leverandør av transporttjenester i Møre og Romsdal-regionen, og har vært en pålitelig aktør i bransjen i over 25 år. Hvert år transporterer vi over 40000 mennesker, og vi er stolte over å kunne tilby våre tjenester til så mange mennesker.

Vi har et bredt spekter av transporttjenester, og tilbyr alt fra skoletransport og firmaturer til bryllup og andre arrangementer. Hos oss vil kundene alltid oppleve et høyt nivå av pålitelighet, kvalitet og sikkerhet.

Våre erfarne sjåfører er grunnlaget for at vi kan tilby høy kvalitet på tjenestene våre. Vi har alltid fokus på kundens behov og ønsker, og tilstreber oss for å gjøre reisen så enkel og komfortabel som mulig.

Vi er stolte av vår lokalisering i Romsdal, og mener at dette er en av de vakreste regionene i Norge. Vi ønsker å dele denne stoltheten med våre kunder, og tilbyr derfor også sightseeing-turer hvor man kan oppleve den vakre naturen og kulturen i regionen på nært hold.

Vi i Tornes Turbusser er opptatt av å tilby pålitelige og høykvalitets transporttjenester til våre kunder. Vi har et godt rykte i bransjen, og vi vil jobbe hardt for å opprettholde dette ryktet i mange år fremover.

b

Broomguiden-referanse: 100332021

Kontakt

Sted

  • Adresse Haukåsstien 5
    6440 Elnesvågen
  • KommuneFræna
  • FylkeMøre og Romsdal
  • LandNorge