Vi kan leverer den beste lyden og kan skreddersy alt ifra 2 kanal, multikanal og innbygningssystemer!

Vi er alltid godt oppdatert på siste nytt og nye trender og vi har gode løsninger for innbygging og akustiske løsninger for alle romtyper.

Med et eget øye for design og stor vekt på personlig service og kundepleie vil vi at du som kunde skal bli fornøyd. Det er derfor vi, innen Oslo området, gjerne kommer hjem til deg for å drøfte den beste løsningen for dine behov.

Vi fører blant annet produkter fra: Devialet, Magnepan, Anthony Gallo, Parasound, Bladelius, Transparent Audio, Kimber, Project, Plinius, Hanss Acoustic, SME, Waterfall Audio, PMC, Solid Tech, JL Audio, Bergmann, Onkyo, AKG, Clearaudio, ProAc, Goldenear, Vivid Audio, Cayin, Ortofon, Marantz, Rega, VdH, Elac, Mytek, SoTM, Lab12...

Hvem er vi?
Norsk Audio Teknikk AS er et selvstendig firma uten tilknytning til noen kjeder. Vi startet i 1994 i Ås med selvbyggerforsterkere fra Danske Audioteknikk, og utvidet i 1995 med selvbygg fra LCAudio Danmark.

I 1996 flyttet vi inn til Storgaten 51 i Oslo og utvidet modellsortimentet med blant annet elektronikk fra Cayin/Spark og Respons høyttalere. I dag holder vi hus i Ullevålsveien 13 i Oslo.


Åpningstider:
Mandag – Fredag 10-17

Torsdag 10-19
Lørdag 10-15

Broomguiden-referanse: 100330502

Kontakt

Sted

  • Adresse Sofiemyrveien 12, Bygg A1
    1412 Sofiemyr
  • KommuneOppegård
  • FylkeAkershus
  • LandNorge