XO Bilpleie AS (Bigfoot Car Detailing Centre Grimstad) startet opp i Industriveien 25, Østerhus i Grimstad oktober 2017. Vi er det første bilpleiesenteret av denne typen i Norge og Norden og det 4 på verdens basis. Flere kommer til etter hvert og i et Bigfoot Centre står alltid kvalitet i alle ledd i høysetet.

Vi tilbyr profesjonell bilpleie og utfører alt fra en enkel vask til avansert lakk behandling som får bilen til å skinne igjen. Er bilen din ny eller ikke fullt så ny, tar vi gjerne en kikk på den og kommer med råd om hva slags behandling vi anbefaler. Alle er velkommen til oss, enten du kjører Lada eller Ferrari er du hjertelig velkommen til en hyggelig bilpleie prat.

Vi setter kundebehandling i høysetet og vil gjøre det beste for deg og bilen din.

Myndighetenes aksjoner i bilpleiebransjen avdekker stadig useriøse aktører i markedet som ikke forholder seg til lover og regler innen arbeidsmiljø, miljø, HMS, osv.

Vi går god for ordnede forhold i alle ledd. Vi er medlem av interesseorganisasjonen for bilpleiesentre i hele landet – REN BIL og og ble Miljøfytårn sertifisert 15. mai 2018

Savner du ny bil følelsen? Ta med bilen og kom innom for en hyggelig prat, så skal vi hjelpe deg å få den tilbake. Har du vært uheldig og fått en skade på skinnsetene, eller de trenger en oppfriskning, kan vi reparere disse.

bilde

Broomguiden-referanse: 100329786

Kontakt

Sted

  • Adresse Industriveien 25
    4879 GRIMSTAD
  • KommuneGrimstad
  • FylkeAust-Agder
  • LandNorge