Solgruppen er en turarrangør som helt siden 1994 har arrangert reiser, primært for eldre, for de som ønsker å ta turen utenfor Norges grenser med fly, båt eller buss.

Vi er spesialister på kort og langtidsferie til Albir på Costa Blanca-kysten i Spania, og på langtidsreiser til Gran Canaria og Thailand. Vi tilbyr pakkereiser med avganger fra de fleste norske byer, evt med tilknytningsfly.

En fellesnevner for våre reiser er sosialt fellesskap, trygghet, trivsel og reiseglede. Våre egne reiseledere møter deg på flyplassen og bringer deg trygt frem til "ditt nye hjem" i solen.

Reis trygt med Solgruppen

Solgruppen har hovedkontor i Trondheim sentrum og et eget servicekontor i Albir sentrum og på Gran Canaria. I Thailand har vi base i Jomtien, på New Nordic hotels hvor det er norske ansatte.

Våre medarbeidere vil gjøre sitt ytterste for at din ferie skal bli trivelig og opplevelsesrik. Personlig service og god oppfølging er viktig for oss. Du reiser trygt og godt med Solgruppen. Solgruppen er medlem av reisegarantifondet. 

Solgruppen har også spesialisert seg på skreddersydde sportsreiser og gruppereiser til Amerika, henholdsvis under produktnavnet 'Sportsevent' og 'Amerikabussen

 

Broomguiden-referanse: 100329781

Kontakt

Sted

  • Adresse Thomas Angells gate 22
    7011 TRONDHEIM
  • KommuneTrondheim
  • FylkeSør-Trøndelag
  • LandNorge