Vinteropplevelser for livet!

Høy pudderfaktor, velkommen!

Rypejakt, 7 terreng tilgjengelig med og uten hund. Flotte rom og leiligheter, økologiske viner og kortreist mat.

Både sommer og vinter byr området, som er et av Norges mest naturskjønne, på helt unike opplevelser og spennende aktivitetstilbud.

Vi kan nå tilby lyse og trivelige rom og leiligheter med 1 eller 2 soverom og innbydende bad. Inne har vi hyggelig spisesal, dagligstue, peisestue og oppholdsrom. Her kan dere bestille overnatting med en god og sunn frokost, fullpensjon eller selvhusholdning. I nærområdene finnes flere fiskevann og fine jakt- og turmuligheter.

Storestølen Fjellstugu, grunnlagt i 1958 er nydelig beliggende midt i Skarvheimen 1030 m.o.h. ved Fv 50 mellom Hol – Aurland. Fjellstua befinner seg midt mellom Oslo og Bergen og er et utmerket sted å samle gjester fra både øst og vest!

Her finner du en egen atmosfære med panoramautsikt mot Strandavatnet og Hallingskarvet nasjonalpark. Stedet passer utmerket for å samle venner – arbeidskamerater – foreninger og enkeltpersoner som alle liker å tilbringe tid i fjellet. Hos oss kan du bestille massasje etter en lang dag i fjellet før du spiser en bedre middag basert på lokale råvarer!

Vi har bilvei helt frem til døren, og her er et utmerket utgangspunkt for tur i Aurlandsdalen og andre korte eller lengre turer i fjellet. Vi er behjelpelig med turforslag.

Storestølen holder oppe hele året. Ønsker du å ha med arbeidskolleger hit for noen dager med teambuilding eller strategiutviking i vakker natur, ta kontakt med oss på telefon: 320 90 400, så lager vi et opplegg tilpasset deres krav og spesifikasjoner.

Broomguiden-referanse: 100329935

Kontakt

Sted

  • Adresse Strønde 216
    3577 HOVET
  • KommuneHol
  • FylkeBuskerud
  • LandNorge