Enkelt. Trygt.
Åpningstider :

Up to you! Eller når det passer deg, som det også heter…

Å kjøpe bil skal være en god opplevelse. Så lett kan det sies. Og det er dette som ligger i bunn for alt vi hos K2 Auto AS gjør, kommuniserer og tilbyr. Finne bil? K2 Auto AS. Finanisering? K2 Auto. Forsikring? Garanti? Og slik kunne vi holdt på… Men det eneste du trenger å huske er at bilkjøp hos K2 Auto er enkelt. Og trygt!

Med bil i blodet. Eller i ryggmargen, om du vil.

K2 Auto AS, Rogaland / Stavanger /Sola
Som en middels stor El-bil aktør i landet, er vi avhengig av at våre kunder er fornøyde. ”Word-of-mouth”, eller rykteflommen som det kan kalles på norsk, er vårt viktigste middel for å lykkes. Derfor har vi gjort hele prosessen, fra første møte med oss til vår oppfølging og kontroll av kjøpet, så behagelig for deg som overhodet mulig.

Fokus på salg av biler for og til privatpersoner og bedrifter
K2 Auto er en mindre, uavhengig aktør i markedet, og vi har derfor sikret samarbeid med de beste partnerne som finnes innen bank, finansiering og forsikring. Vår betalingsløsning er trygg for de involverte gjennom vår bank: sikker betaling skjer til klientkonto og oppgjør utføres i tråd med lover og regler av vår oppgjørsavdeling.

bilde

K2 Auto har hovedkontor på Sola, et litt langt steinkast sør for Stavanger Lufthavn Sola. Adkomst er enkel fra hovedveien, og dersom du trenger skyss eller henting på flyplassen ordner vi dette uten problem. Avtal dette på forhånd.

Broomguiden-referanse: 100329507

Kontakt

Sted

  • Adresse Kleppvegen 366
    4053 RÆGE
  • KommuneSola
  • FylkeRogaland
  • LandNorge