Når bilen din trenger service, reparasjon og reservedeler er det trygt å ta kontakt med oss som er et offentlig godkjent kvalitetsverksted i Meca-Gruppen.

Brd. Ellefsens Eftf AS ble startet i 1981 av Alf Lokander, Per Gammelseter og Hans Ellefsen på krana i Risør. Per og Hans trakk seg ut av firmaet i 1996, da kjøpte Atle Lokander og Inge Lokander deres aksjer. I dag består firmaet av 7 medarbeidere, hvorav 3 er mekanikere med fagbrev. Og 2 bilopprettere og en lærling på skade og lakk. Meca som har vært vår samarbeidspartner siden 2008 er en landsdekkende verkstedkjede med dyktige fagfolk i alle ledd med kvalitet som hovedmål.

bilde

C.Christoffersen i skien er vår nye samarbeidspartner på skade og lakk, ett samarbeid vi ser frem til i mange år fremover. De har lang erfaring som leverandør til karosseri og lakkverksteder i hele østlandsområdet og Sørlandet.

Vi utvikler kontinuerlig vår kompetanse i alle ledd. Alle våre ansatte er mekanikere med fagbrev eller mesterbrev med flere års erfaring. Vi har erfaring fra de fleste bilmerker, som sikrer at vi har den kompetansen akkurat DIN bil trenger.

merker

Broomguiden-referanse: 100329490

Kontakt

Sted

  • Adresse Kranveien 58B
    4950 RISØR
  • KommuneRisør
  • FylkeAust-Agder
  • LandNorge