Offroad - Svarstad og Skien

Telemark Offroad har kjøreområder i Svarstad og Skien. Vi prøver normalt å ha to kjøretreff hver måned. I tillegg kommer diverse andre arrangement som Formula Offroad og GMS Extreme challenge, samt andre klubbarrangement.

Selve kjøringen i skog og terreng er en morsom og utfordrende aktivitet, og det er lav terskel for å bli med. Alt du trenger er en bil med firehjulstrekk. Det bør/må være mulighet for å låse firehjulstrekk, samt sette bilen i lavserie. Det er også kjekt med grove dekk og vinsj, men ikke noe krav. Mange nyere biler har en form for firehjulsdrift som kun slår inn automatisk ved behov. Disse har ikke nødvendigvis mulighet for lavserie heller. Denne type biler anbefaler vi å prøve på "Offroad for alle"-anlegget.

Vi kjører i to klasser; Terrengtouring (TT) og Biltrial (BT).
Terrengtouring passer for originale eller lett modifiserte kjøretøy. Biltrial har større krav til sikkerhet, bl.a. at fører og passasjerer må bruke hjelm til enhver tid. De bratteste og mest krevende løypene er merket med BT da det er større sjans for velt og skader på kjøretøy!

b

Om du vil kjøre aktivt og delta i konkurranser eller bare prøve bilen litt rundt i løypene er helt opp til hver enkelt. Kom gjerne for å kikke på også!

Offroadkjøring er en aktivitet og hobby alle kan bli med på. For rolig kjøring i TT-løypene kan også barna bli med i bilen så lenge de er godt sikret med sikkerhetsbelter og evt. barnestoler.

Vi har høyt fokus på sikkerhet. Alle biler som skal kjøre i våre områder må igjennom teknisk kontroll, og være utstyrt med væskeoppsamler og brannslukningsapparat for å nevne noe. Det er også krav til tak eller veltebøyle. Reglement kan du lese om lengre ned på denne siden. Se også Norges Bilsportforbunds nettsider.

Om du har en bil du vurderer å prøve hos oss, men er i tvil om den er tilstrekkelig, ta kontakt!

Broomguiden-referanse: 100330254

Kontakt

Sted

  • Adresse
  • LandAndre land