Alt i varme og ventilasjon

Fra starten i 1990 og frem til i dag har NORPART levert varme og ventilasjonsprodukter til båt, buss, varebiler og tog.

Vi gjør vårt beste for at alle deler til anleggene vi leverer, skal være mest mulig komplette. Vi har derfor et stort lager av monteringskomponenter som gjør installasjonsarbeidet enkelt for våre kunder Ta kontakt med oss når du trenger råd eller veiledning. NORPART er i dag en del av Romnes-Gruppen.

b

Norpart as er et norsk aksjeselskap og ligger på Økern i Oslo. Firmaet ble stiftet i 1989 med en foretningside om å kunne tilby rimelige varer og tjenester innen varme, ventilasjon og deler til bil,båt og buss.Vi arbeider med en visjon om å ha 100% fornøyde kunder gjennom kvalitetsorientert hjelp og høy kvalitet på våre produkter.

Vi velger våre leverandører, produkter og tjenester etter strenge kriterier.
Vi etterstrever at våre kunder skal få rask og kyndig hjelp og ved valg av våre produkter og tjenester, kjenne at han får "valuta for pengene"

Norpart as har agenturer fra flere kjente firmaer i Frankrike, Tyskland, Italia, Tsjekkia,Sverige og Finland.

Vi har i 20 år levert produkter til krevende kunder innen det maritime og automotive marked i Norge noe som beviser at både våre produkter og ideer er riktige.

Vårt spesialfelt er varme og ventilasjon  i 12 og 24 volt for alle typer kjøretøyer og båt,  men også dieselvarmere er inkludert i vårt importprogram samt slitedeler til Volvo Penta og filter til marinemotorer.

Vi håper du også skal finne oss som en verdifull samarbeidspartner i fremtiden.

Broomguiden-referanse: 100329986

Kontakt

Sted

  • Adresse Østre aker vei 24 B
    0605 OSLO
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge