Topcamp Sjøsanden
Moderne camping og hytter i Mandal, rett ved et av landets mest fantastiske friluftsområder.

Bo hos oss  
Bo i våre moderne hytter og leiligheter, eller på våre flotte oppstillingsplasser for bobil, campingvogn og telt. Som gjest har du fri tilgang til vårt servicehus, som er inkludert i prisen. Servicehuset inneholder toaletter, dusjer og familiebad.

Norges Syden  
Sjøsanden er en 800 meter lang sandstrand som gir deg følelsen av å være i Syden. Stranden er så stor at selv på de varmeste sommerdagene vil det være ledige plasser. Start dagen med et morgenbad, og nyt de mange soltimene før kvelden kommer. Hvis du blir tørst eller sulten, er det kort vei til Bistroen vår, hvor du kan nyte et godt måltid i sola.

Ps: Visste du at Sjøsanden er omringet av hele 10 strender, og at Mesternes Mester ble spilt inn i området rundt?

På jobbreise?  
Bor du hos oss på jobbreise, kan vi tilby komfortable overnattingssteder med eget bad, kjøkken og parkering. Reiser du ofte eller trenger midlertidig bosted, kan vi gi deg et unikt tilbud tilpasset dine behov.

Planlegg ferien  
Mandal og Sørlandet har mange aktiviteter og opplevelser som vil gi deg uforglemmelige ferieminner. Nyt skjærgårdsnaturen, ta en dagstur til Dyreparken i Kristiansand, eller få adrenalinet til å pumpe med en RIB-tur. Mulighetene er mange, og sørlandsidyllen er til å ta og føle på.

Vi ønsker dere varmt velkommen til oss på Topcamp Sjøsanden! 

b

Broomguiden-referanse: 100332508

Kontakt

Sted

  • Adresse Sjøsandveien 1
    4514 Mandal
  • KommuneMandal
  • FylkeVest-Agder
  • LandNorge