Fagskolen i Østfold tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning for fagfolk. Fagskoleutdanning bygger på fag-/svennebrev, autorisasjon eller minst fem års relevant praksis. Vi har studietilbud innenfor tekniske fag og helse- og oppvekstfag.

b

Ettertraktet høyere kompetanse for fagarbeidere
Har du fagbrev, svennebrev eller 5 års praksis, kan du bli en ettertraktet fagskoleingeniør på 2 år eller få en spisskompetanse innen helse- og oppvekstfag.

Fagskolen tilbyr etter- og videreutdanning for fagfolk som ønsker «flere bein å stå på». Det er mulig å kombinere studiet med både jobb og familieliv, her kan du studere enten på deltid, heltid og eller nettbasert med samlinger.

På alle ingeniørstudiene vil du blant annet kunne bli en attraktiv kandidat til lederstillinger. Og du vil få formelle kvalifikasjoner og sertifiseringer som er svært etterspurte på arbeidsmarkedet. 

Etter- og videreutdanningene innen helse- og oppvekst vil gi spisskompetanse som kan gi deg nye ansvarsområder og oppgaver i yrkessektoren.

Alle våre faglærere har bakgrunn fra næringslivet og brenner for fagområdene sine. Vi er også kjent for å ha nært samarbeid med yrkessektoren og tilpasser våre studier etter kompetansebehovet i bransjen. Dette gjør våre studenter ekstra attraktive i arbeidsmarkedet. Også fordi de har lang arbeidserfaring med seg, gjør at de skaper raskt verdi på bunnlinjen «fra første arbeidsdag».

Gratis utdanning
Fagskolen i Østfold er offentlig og er eid av Viken fylkeskommune og tilbyr derfor gratis utdanning. Skolemateriell som bøker, kalkulator, pc, kopiering, osv. må du dekke selv. Alle våre studier er godkjent av NOKUT og gir rett til lån og stipend i Lånekassen. Søk opptak på våre studier her ››  

I hjertet av Fredrikstad
Fagskolen i Østfold ligger sentralt i Fredrikstad. Det er kort gangavstand fra Fredrikstad sentrum og tog- og bussforbindelser. Vi er samlokalisert med Høgskolen i Østfold og ligger på Værste-området på Kråkerøy.

Les mer om våre yrkesrettede studier på våre nettsider:
Fagskolen-ostfold.no. 
Epost: fagskolen@ostfoldfk.no

   linkedin

Broomguiden-referanse: 100330503

Kontakt

Sted

  • Adresse Kobberslagerstredet 1
    1671 Kråkerøy
  • KommuneFredrikstad
  • FylkeØstfold
  • LandNorge