Quality Hotel Fredrikstad ligger midt i hjertet av Fredrikstad. Med gangavstand til sentralbanestasjonenen sjarmerende gågaten med sitt varierte utvalg av moderne butikker, kafeer og gallerier, er kanskje det viktigste at hotellet ligger kun et kvartal fra brygga.

Hotellet
Hotellets satsning på skandinavisk design er gjennomgående for hele hotellet, fra lobbyen til rommene, restaurantene og konferanselokalene. Design og arkitektur er et vitnesbyrd på god smak, og sammen med imøtekommende service skapes en avslappet og behagelig atmosfære.

Mat og drikke
The Social Bar & Bistro ligger på gateplan, her kan du nyte klassiske bistroretter med en moderne vri, i en avslappet atmosfære. I hotellets lobbybar er det et godt utvalg av øl, vin og andre drikkevarer. Book bord her.

b

Panoramautsikt over Fredrikstad by på taket
Taket ligger i 8. etasje og et perfekt sted for bedrifter som ønsker et egnet sted for møter, konferanser, private selskap og andre spesielle begivenheter. 

Byen
I tillegg til et yrende liv langs brygga er Fredrikstad er kultursenteret i Østfold, og byr på en flott blanding av gammelt og nytt, kulturlandskap og skjønn natur. Utforsk Gamlebyens sjarmerende smågater eller opplev den fantastiske skjærgården og alt hva den har å by på.

Aktiviteter
Hotellet har byens kulturhus, Den Blå Grotte, som nærmeste nabo. Den Blå Grotte er kjent for gode teaterforestillinger, klassiske konserter og moderne dans. Fredrikstad er mulighetenes by både sommer som vinter. Sjekk her

Tilbud
Et lite tips til deg som tenker på å ta turen til Fredrikstad er å klikke inn på våre tilbud, for å se hva som er tilgjengelig akkurat nå.

Vanlige spørsmål
Det er mye man skal tenke på når man skal på tur. Derfor har vi laget en oversikt over den viktigste og mest hjelpsomme informasjonen du kan trenge før du ankommer. Vi gleder oss til å se deg.

Broomguiden-referanse: 100332468

Kontakt

Sted

  • Adresse Nygata 2
    1607 Fredrikstad
  • KommuneFredrikstad
  • FylkeØstfold
  • LandNorge