Topcamp Bie
Moderne camping like ved Grimstad sentrum, sentralt på Sørlandet.

Bo hos oss  
Bo i våre moderne hytter og leiligheter, eller på våre flotte oppstillingsplasser for bobil, campingvogn og telt. Som gjest har du fri tilgang til vårt servicehus, som er inkludert i prisen. Servicehuset inneholder toaletter, dusjer og familiebad.

Oppvarmet badebasseng  
Vårt bassengområde er en soleklar favoritt hos barna. Med et eget plaskebasseng for de minste og et større basseng for de svømmedyktige, kan du enkelt kose deg i timesvis. Området er utendørs, og har en fin plass for avslappende dager i sola.

Mindre enn et steinkast unna bassenget finner du Topcamp Bistro. I sommersesongen kan du kose deg med småretter, hovedretter, pizza, barnemeny og desserter. 

På jobbreise?  
Bor du hos oss på jobbreise, kan vi tilby komfortable overnattingssteder med eget bad, kjøkken og parkering. Reiser du ofte eller trenger midlertidig bosted, kan vi gi deg et unikt tilbud tilpasset dine behov.

Planlegg ferien  
Fra «Dikternes by» kan du gå i Henrik Ibsen og Knut Hamsuns fotspor. Grimstad er et perfekt utgangspunkt for å utforske alt Sørlandet har å by på. Vi anbefaler Raet nasjonalpark eller en kajakktur i skjærgården. Hva med en dag i Dyreparken i Kristiansand? Her ligger alt til rette for en uforglemmelig ferie.

Vi ønsker dere varmt velkommen til oss på Topcamp Bie! 

b

Broomguiden-referanse: 100332509

Kontakt

Sted

  • Adresse Arendalsveien 85
    4878 Grimstad
  • KommuneGrimstad
  • FylkeAust-Agder
  • LandNorge