Tangen Dyrepark var først kjent som Klæbu dyrepark, da den lå i Trondheim. Senere ble parken flyttet til Tangen, og fikk navnet Amadeus dyrepark.

Dyreparken ble mest kjent for gibbon apen Amadeus, som da også hadde sin egen TV-serie på Barne-TV.

Ved sesongåpning mai 2014 endret parken navn til Tangen Dyrepark. Parken ville nå sette mer fokus på andre viktige dyrearter. Nye eiere tok over parken og var klar for å sette mer fokus på truede dyrearter.

Tangen Dyrepark har mer enn 200 beboere - både nordiske og eksotiske dyr av hele 30 arter. Vi har blant annet flere arter av aper, kamel, sebra, rev, fugler, reptiler m.m

Barna får delta i foringen og oppleve nær kontakt med dyra og leke og lære om naturen - i naturen. De fleste gjerder lar besøkende komme tett innpå for mating eller klapping av dyrene.

bilde

Vi tilbyr mange forskjellige opplevelser slik at du får mest mulig ut av besøket.

Du kan:
- Bli dyrepasser for en dag (året rundt)
- Feire bursdag i parken
- Få privat guiding

Ta kontakt med oss for bestilling:
post@tangendyrepark.no 

Om sommeren er grilling ikke tillat i parken, men egen medbrakt mat er ok. Du spiser sammen med kameler og aper. Parken er åpen hver dag 10.00-17.00 i skoleferien.

Ansatte
De ansatte i parken er en liten koselig familie. De består av to eiere, en daglig leder, to dyrepassere fulltid, en dyrepasser deltid, en veterinær, og en fantastisk handyman! De jobber hardt for at dyrene skal ha det best mulig og for at du som publikum skal få en unik, spennende og lærerik opplevelse.

Stikk innom og hils på, vi biter ikke :)

Broomguiden-referanse: 100329621

Kontakt

Sted

  • Adresse Kolomoen 904
    2337 TANGEN
  • KommuneStange
  • FylkeHedmark
  • LandNorge