Vi er et aut. verksted med kjennskap til alle kjente merker. Askim Mc har alltid hatt forkjærlighet til Italiensk kvalitet og har gjennom 28 år spesialisert oss på spesialbygg, trimming, tuning, anskaffelse av spesielle deler, finne løsninger og tilfredstille kunder med særpreget behov.

Vi har lang erfaring og utfører alt av service, reparasjoner, restaurering, tuning, spesialbygg, trimming, skader, forsikring, takstering og benk testing.

bilde

Hvorfor velge Askim Mc

Dersom du ønsker en service, et dekkskift, smykke opp sykkelen, forbedre bremsene osv. så har vi kvalifikasjonene og de beste produktene til akkurat dette.

Ønsker du å forbedre og kanskje få en mer sportslig sykkel så forbedrer vi sykkelen din med nye Øhlins fjører og dempere. Vil du ha bedre bremser så monterer vi Brembo, eller SBS. Vi følger selvsagt dette opp med stålombundne bremseslanger fra Goodridge (vi lager om ikke tilgjengelig). Ny clutch, eller en forbedret clutch så har vi EVR. På eksos så har vi selvsagt Akrapovic og Arrow, men også andre merker. Felger kan leveres fra velkjente Marchesini. På dekk har vi Metzeler, Dunlop, Michellin og Pirelli.

Ønsker du topp kvalitet på utsmykking av utseendet av sykkelen din bruker vi velkjente Rizoma og Puig.

Vi utfører mapping (les mer under fanen Dynobenk). Dersom du f. eks. har en Harley hvor mapping ikke er mulig kan vi montere Power Comander, eller RapidBike. 

Det er mye som ikke er nevnt her, men dette gir et inntrykk av hvilke topp-produkter vi leverer, når du som kunde ønsker å få det store ekstra!

Alt handler om kundens ønsker og budsjett.

Vi har kunden i fokus og ønsker til enhver tid å finne de ønskelige og beste løsningene. Your Dream- Our Reality!

Broomguiden-referanse: 100328861

Kontakt

Sted

  • Adresse Vangsveien 10 E
    1814 ASKIM
  • KommuneAskim
  • FylkeØstfold
  • LandNorge