Bruktbilforhandler sentralt i Sarpsborg. Her hos oss tilbyr vi kjøp og salg av bruktbil, kommissjonssalg av din bil, i tillegg til det så tar vi gjerne din gamle bil inn mot en ny.

Ta gjerne en tur innom for en hyggelig bilprat, og en kopp med kaffe!

KJØP OG SALG AV BIL:
I lenken under, så finner du alle bruktbilene vi har tilgjengelig! Enkelte ganger så blir ikke biler annonsert, så det lønner seg å ta en liten tur innom for å se hele utvalget! Vi har til enhver tid 10-20 flotte bruktbiler på plassen som er klare til levering. Vi holder fokus på et bredt utvalg av biler i god kvalitet, og til en gunstig pris! Ring, send oss en SMS, eller ta kontakt med oss på e-post dersom en bruktbil faller innenfor din interesse!

SE VÅRE BILER PÅ FINN >

b

KOMMISJONSSALG:
Ønsker du å selge bilen din, men har ikke kapasitet til å styre med telefoner, salgsprosessen, og papirarbeidet? La oss gjøre det for deg! Med vår erfaring innenfor kommisjonssalg, så selger vi gjerne bilen din raskt, enkelt, og ikke minst trygt! Folk flest føler et tryggere bilkjøp gjennom en troverdig forhandler. Ved avtale så kan vi levere Bruktbil Garanti på din bil! Ta kontakt med oss for prisvurdering!

HVEM ER VI?
Larisa Auto, tidligere kjent som Larisa Import startet opp i 2010, og gjort om til Aksjeselskap i 2013. Junior tok over selskapet til Senior, og selskapet fikk ny daglig leder tidlig i 2019. Vi har holdt til i Sarpsborg i alle disse årene! Vår erfaring innenfor bruktbil, og det tekniske ved nesten alle biler, så vil vi alltid kunne levere kvalitet uansett bilmerke! Gjennom våre troverdige samarbeidspartnere kan vi også tilby gode bilforsikringer, troverdige garantier, og gunstig finansiering!

 
Broomguiden-referanse: 100330951

Kontakt

Sted

  • Adresse Tuneveien 14
    1710 Sarpsborg
  • KommuneSarpsborg
  • FylkeØstfold
  • LandNorge