Austin Lyngmyr 
tilbyr bistand på landsbasis.

BILADVOKATER SOM TILBYR GRATIS FØRSTEVURDERING

Vi dekker de fleste forbrukerrelaterte fagfelt. Vi er AAA - ratet og således et solid selskap godt etablert i markedet. Hos oss vil du få trygg og god bistand. Vi sjekker alltid, og søker alltid, å få dekket mest mulig av dine utgifter gjennom eksisterende rettshjelpsordninger. Dette sikrer at dine utgifter til advokat blir lavest mulig.

bilde

Vår visjon – våre spesialfelt

Vi har utvalgte fagfelt der vi tilstreber å være blant de beste. Vårt firma skal yte god service og være dyktige på god kommunikasjon. Vi er lyttende og opptatt av å bygge gode relasjoner til våre klienter. Hos oss skal det være uformelt og hyggelig å være klient. Vi har jevnlig etterutdanning for våre medarbeidere, slik at vi altid er oppdadert på våre spesialfelt. Vi skal alltid være ett trygt valg både for næringslivs- og private klienter. Vi har taushetsplikt.

Austin Lyngmyr er ett av få firmaer som satser på reklamasjons- og kjøpsrett. Vi har som mål å være blant de beste på våre spesialfelt. Vårt firma har også spesialkompetanse på arbeidsrett, fast eiendom, familierett, personskade, forsikringsrett, erstatningsrett, kontraktsrett. Våre ansatte holder også kurs på sine fagfelt.

Broomguiden-referanse: 100329845

Kontakt

Sted

  • Adresse Arbins gate 4
    0253 OSLO
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge