Komplette løsninger til dine profileringsbehov.

FilmTeam – Norsk Skiltservice AS er i dag en totalleverandør innen skilt, bildekor, butikk og firma – profilering. Med flere tiårs erfaring og dyktige medarbeidere har vi bemerket oss i nisje – markedet for små og mellomstore bedrifter. Et raskt søk på Google bekrefter vår posisjon, med utelukkende full score på kundetilfredshet.

Samarbeid med entreprenører og eiendomsselskaper har gjort at vi nå spesialiserer oss på nyetablerte firmaer og profilering av deres lokaler. Både sikkerhet og fagmerking. Skilting og glassmerking. Alt et firma trenger av visuell markedsføring, både på utsiden og innsiden. Vi anbefaler et besøk på våre facebook – sider: facebook.com/FilmTeamAS/ der vi daglig legger ut bilder fra jobber vi gjør. På våre hjemmesider finner du informasjon om blant annet interiørfolie og solfilm og sikkerhetsfilm til bygg.

Med kun fornøyde kunder i 17 år, så er vi sikre på at vi kan også hjelpe deg og ditt firma til å få akkurat den profilen dere er ute etter. Og når alt er på plass, så kan vi levere både visittkort, profilert reklame, brevark, spesialtilpassede whiteboards, plakater og mye mer som dere trenger etter at driften er i gang. Alt fra én leverandør. Enkelt og greit.

Vi holder til på Fjellhamar, med topp moderne maskiner og produksjonsutstyr. Vår jobb er å finne den optimale løsningen for ditt behov. Vi hjelper deg med alt fra effektiv dekor og trykksaker, til solfilm og bytting av bilglass. Har du kasko eller delkasko så reparerer vi steinsprut kostnadsfritt.

FilmTeam AS teller nå 4 ansatte, og vi er en liten bedrift som vokser i takt med forespørsler og behov. Vi har et godt samarbeid med andre bedrifter i vår bransje rundt om i landet som vi gjerne anbefaler om dere skulle åpne en filial et annet sted enn østlandet. Vi setter våre kunder i fokus.

 

 

Broomguiden-referanse: 100332127

Kontakt

Sted

  • Adresse Kloppaveien 10
    1472 FJELLHAMAR
  • KommuneLørenskog
  • FylkeAkershus
  • LandNorge