Restaurant og grillkjøkken

Velkommen til vår koselige restaurant med god mat og behagelig atmosfære.

Vi holder til i nyoppført lokale i laftet tømmer, men utsikt over vakre Søvatnet på Søvasslikjølen. Ut fra en allsidig meny med alle rettigheter, ønsker vi deg hjertelig velkommen til en god matopplevelse.

Selskaper
Skal du arrangere selskap kan vi tilby gode opplevelser for private og bedrifter. Ta gjerne kontakt med oss og vi vil legge til rette for det arrangement som du ønsker

Bryllup, Bursdag og jubilèer, Julebord, Minnesamvær, Konferanser

Fasiliteter
Alle rettigheter, inne- og uteservering, bordbestilling, stor parkeringsplass, familievennlige omgivelser, meny, selskapslokaler, videokanon, internettilgang.

Camping og hytter

Velkommen til fjellcamping i idylliske omgivelser på Søvasslikjølen. Vi kan tilby campingplass for campingvogner og bobiler med fantastisk utsikt over Søvatnet. I tillegg leier vi ut campinghytter med alle høy standard.

Campingen har 19 helårsplasser med store ”tomter” som gjør at du kan slappe av og føle frihet. Stor avstand mellom vognene og høydeforskjeller ivaretar utmerket utsikt.

Vi har alle fasiliteter med toaletter, dusj, vaske- og tørkerom, internettilgang og restaurant. Brøyting og oppvarming før ankomst er en selvfølge.

Hyttegrend
Vi har ledige hyttetomter i Ellingsgården hyttegrend. Lett adkomst og god utsikt over vakre Søvatnet.

Vi har alle fasiliteter med toaletter, dusj, vaske- og tørkerom, internettilgang og restaurant. Brøyting og oppvarming før ankomst er en selvfølge.

b

Broomguiden-referanse: 100331768

Kontakt

Sted

  • Adresse Ellingsgardsvegen 41
    7203 VINJEØRA
  • KommuneHemne
  • FylkeSør-Trøndelag
  • LandNorge