Aktiv Auto AS drives av Kristoffer Sletten som innehar mer enn 10-års erfaring innenfor bilbransjen. Vi holder til like utenfor Drammen, og er fleksible på åpningstider og møtested.

Alle våre biler er NAF-testet samt har service og verkstedshistorikk. Kommer du langveisfra beskriver vi bilen i detalj for eksempeleks. via Facetime slik at du ikke skal være redd for å kjøpe en bil usett av oss.

Vi tilbyr garanti i samarbeid med Autoconcept og leverer dette på alle våre biler dersom bilen ikke har resterende nybilgaranti. Les mer om garantiene her; https://www.autoconcept.no/produkter

Vi har også meget fordelaktige og prisdyktige finansieringsløsninger. Vi samarbeider med AS Financiering som er en av de større aktørene i markedet. Ta kontakt med oss, så ser vi på mulighetene vi har for deg.

Ønsker du at vi skal ta din bil i innbytte, så har vi mulighet for det. Ta enten med bilen når du skal se på vår bil, eller ta kontakt, så kommer vi tilbake med en omtrentlig pris på hva vi kan tilby for din bil. En nøyaktig pris kan vi aldri gi uten at vi fysisk får undersøkt bilen.

Vi kan etter avtale tilby fraktfri levering av din bil på Østlandet og har gode priser via ATS Transport til resten av landet, les mer her; http://www.autotransport.no/

 

 

 

Broomguiden-referanse: 100329479

Kontakt

Sted

  • Adresse Jernbanegata 24
    3320 VESTFOSSEN
  • KommuneØvre Eiker
  • FylkeBuskerud
  • LandNorge