Sulitjelma Turistsenter ligger naturskjønt til ved Dajavannet i Sulitjelma. Nærmeste nabo er Sulitjelma fjellandsby. Kort avstand til fjell og friluftsliv.

"Campingen i Daja" Det perfekte sted å starte din opplevelse i Sulisfjellet. Med utgangspunkt hos oss, har du tilgang til nasjonalpark og arktisk villmark rett utenfor hyttedøra.

> Her booker du ditt opphold <
Koselige hytter, ei fin leilighet, bobil og caravanplasser og teltplasser med nydelig utsikt.

Besøksgruva og museet
Alle årstider har sin sjarm i Sulis. Hvis du spør oss om anbefaling på aktivitet, er nok tur i besøksgruva en av de mest spennende helårsaktivitetene.

Har du sett sulisfilmen?
Bo godt hos oss, og ta deg tid til å besøke stedene fra filmen. Sjønstå, Storkontoret, og ikke minst Hankenområdet, er steder du må oppleve. Det er mange minner fra gruveeventyret i Sulis, så legg av tid til en tur hit. En dag holder ikke. Du må jo innom Jakobsbakken, kirkegården, museet med smeltehytteruinene og den vakre, gamle kraftstasjonen, også kjent som Maskinhuset, som bygges om til museum. Industriområdet med streetartkunst, gamle hus, noen i fin stand, andre preget av tidens tann. Ta gjerne en spasertur langs øverveien, forbi Storkontoret, det gamle hotellet, den gamle sykestua, gamle hus, og til slutt ender du oppe på hotellet som var direksjonsvilla, og nå er flyktningemottak. Har du spørsmål om gamle dager, eller noen av dine forfedre som bodde og jobbet her, kan vi sette deg i kontakt med folk som kan hjelpe deg.

b

Broomguiden-referanse: 100332441

Kontakt

Sted

  • Adresse DAJA
    8230 SULITJELMA
  • KommuneFauske
  • FylkeNordland
  • LandNorge